H Cadbury Hellas, έχοντας στο πορτφόλιό της 6 από τις αγαπηµένες µάρκες των καταναλωτών -Trident, Ηalls, Dentyne, V6, Bubbaloo και Cadbury- προσφέρει απολαυστικά προϊόντα για κάθε στιγµή!

Με µεγάλη ιστορία στην ελληνική αγορά που ξεπερνά τα 45 έτη, η Cadbury Hellas, προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις επιθυµίες τους και καλύπτουν κάθε τους ανάγκη. Με συνεχείς καινοτοµίες και εισαγωγή νέων προϊόντων, κατορθώνει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται πρώτη* στις προτιµήσεις των καταναλωτών ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη των κατηγοριών που δραστηριοποιείται.

Στην κατηγορία της Τσίκλας εκπροσωπείται από µερικές από τις πιο αναγνωρίσιµες µάρκες της αγοράς, όπως Trident, V6 και Dentyne. Τα επιτυχηµένα λανσαρίσµατα των τελευταίων ετών δικαιολογούν την αναγνωρισιµότητα αλλά και την επιτυχία των µαρκών αυτών.

Η Trident ήρθε στην Ελλάδα το 1975 και ήταν η πρώτη τσίκλα χωρίς ζάχαρη. Το 2005 η Trident Splash µε το γεµιστό κουφέτο, έφερε την καινοτοµία στην κατηγορία δηµιουργώντας µία νέα υποκατηγορία και κατακτώντας τη διάκριση του καλύτερου λανσαρίσµατος στην κατηγορία Gums για το 2007 µε τον κωδικό Trident Splash Green Mint. Την συνταγή της επιτυχίας συνέχισε και το 2007 όταν λάνσαρε τις Trident Senses, φέρνοντας την πιο εκλεπτυσµένη πρόταση συσκευασίας για την κατηγορία της Τσίκλας. Κατόρθωσέ, έτσι, να αποσπάσει τον τίτλο «Προϊόν της χρονιάς 2009» από τους Έλληνες καταναλωτές για τις µοναδικές γεύσεις της. Σήµερα, η Trident καινοτοµεί φέρνοντας πρωτοποριακά νέα µε µία καινοτόµο τεχνολογία για καθαρή αναπνοή κάθε στιγµή µε τη νέα Trident Fresh & Clean.

Καλύπτοντας κάθε καταναλωτική ανάγκη, το κωδικολόγιο της Cadbury για την κατηγορία της Τσίκλας ολοκληρώνεται από την V6 και την Dentyne και για την κατηγορία της παιδικής Τσικλόφουσκας από την Bubbaloo. Η Dentyne λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 1997 προσφέροντας µια µοναδική παγωµένη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Όσο για τη V6, ήρθε στην Ελλάδα το 1987 µε µοναδικά οφέλη για τη στοµατική υγιεινή και την προστασία των δοντιών.

Τέλος, η Bubbaloo ήρθε στην Ελλάδα το 1997 κερδίζοντας αµέσως τους µικρούς θαυµαστές. Είναι η πρώτη τσικλόφουσκα µε φρουτοσταγόνα στο κέντρο , ενώ το 2003 δηµιούργησε το Bubba Xtreme, ένα γλειφιτζούρι µε ολόκληρη τσιχλόφουσκα στο κέντρο του.

Στην κατηγορία της Καραµέλας, η Halls, µετρώντας περισσότερο από 3 δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχει χτίσει µία πολυετή σχέση εµπιστοσύνης µε τους καταναλωτές. Η µοναδική σύνθεση του προϊόντος και η ποικιλία των υπέροχων γεύσεων που προσφέρει εξηγούν ακριβώς αυτή την πιστότητα. Μετά το λανσάρισµα των Halls Coolwave το 2009, σήµερα έρχεται µε τα νέα της γραφικά να ανανεώσει όλη την οικογένεια, προσθέτοντας ακόµα ένα νέο προϊόν στην οικογένειά της, τις Halls Harmony.

Το ρόφηµα σοκολάτας Cadbury, προσφέροντας απόλαυση και χαλάρωση, κατέχει περίοπτη θέση στις προτιµήσεις των καταναλωτών από το 1990. Στις κλασσικές συσκευασίες των 250γρ και 500γρ ήρθε το 2008 να προστεθεί και το κρύο ρόφηµα σοκολάτας Cadbury 450γρ. H πλούσια, αυθεντικά σοκολατένια γεύση του ζεστού ροφήµατος διατίθεται και σε επαγγελµατικές συσκευασίες των 2 και 5 κιλών.

Ύστερα από µία επιτυχηµένη πορεία σε παγκόσµιο επίπεδο, η Cadbury, δέχεται επίσηµα την εξαγορά και συνένωσή της µε την Κraft Foods στις 2 Φεβρουαρίου 2010. Σήµερα µε περισσότερο πάθος από ποτέ, γνώση, δηµιουργικότητα, καινοτοµία και κοινωνική ευθύνη, συνεχίζουµε την παράδοση κάνοντας κάθε µέρα πιο απολαυστική!

* AC Nielsen, Market Track, Adult Gums, YTD Ιανουάριος-Αύγουστος 2010, Μερίδιο Αγοράς σε Αξία

Ηµεροµηνίες σταθµός
1965:
Ίδρυση της εταιρείας Adams AE.
1989: Μετονοµασία της εταιρείας σε Warner Lambert Inc.
2000: Eξαγορά από την Pfizer.
2003: Eξαγορά της Pfizer από την Cadbury Schweppes plc και µετονοµασία αυτής στην Ελλάδα σε Cadbury Hellas.
2006: Bράβευση της οµάδας πωλήσεων από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος µε το Sales Excellence Award και κατάκτηση 7ης θέσης στο διαγωνισµό Best Workplaces.
2008: Κατάκτηση 5ης θέσης στοn διαγωνισµό Best Workplaces.
2010: Εξαγορά της Cadbury από την Κraft Foods.