Μέσα από τη νέα ταινία της μπύρας Νύμφη που βρίσκεται τώρα στον αέρα, φαίνεται η πρωταγωνίστριά της, η εμβληματική γοργόνα που στολίζει την ετικέτα του brand, να «παίρνει σάρκα και οστά» για να συστηθεί και στον «πραγματικό» κόσμο, και να πει στο κοινό: «Αν πιστέψεις στη μαγεία, τίποτα δεν αποκλείεται».

Αναφορικά, η premium μπύρα που γεννήθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη και ξεχώρισε αμέσως για τη μοναδική της γεύση χάρη στην ιδιαίτερη συνταγή με πέντε διαφορετικούς λυκίσκους (5 hops Lager) αλλά και το εντυπωσιακό της design. Η γοργόνα εμφανίζεται όχι σε βράχο ή στα βάθη της θάλασσας, αλλά σε ένα γνώριμο μέρος, ως barwoman, σ’ ένα δημοφιλές μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο φετινό σποτ, βλέπουμε πίσω από την μπάρα, τη μισή-ανθρώπινη πλευρά της γοργόνας. Οι ανεπαίσθητες κινήσεις της πρωταγωνίστριας, σε συνδυασμό με την μπύρα Νύμφη, αλλάζουν την αντίληψη και την πραγματικότητα των παρευρισκόμενων, δημιουργώντας έναν μοναδικό μαγικό ρεαλισμό. Όλα γίνονται μια διαφορετική εμπειρία για όσους βρίσκονται εκεί, ενώ η μυθική πλευρά της πρωταγωνίστριας δεν αποκαλύπτεται, παρά μόνο στο τέλος της ταινίας. Ξεχωριστή παρουσία στην ταινία έχει η μουσικός Matina Sous Peau, με την ατμοσφαιρική διασκευή στο τραγούδι της, «Μεταμορφώσεις», που προσδίδει μία ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα στην ταινία.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter