Η Boutari Winery, μια από τις κορυφαίες οινοποιίες της χώρας, προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει το μαγικό κόσμο του κρασιού στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες» στους Δρόμους της Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, 2024.

Σε αυτή τη μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία, φίλοι και φίλες του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα. Οι εκδηλώσεις «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, με στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οινοπαραγωγούς και να εξερευνήσουν τον κόσμο του κρασιού.

Οι Δρόμοι του Κρασιού προσφέρουν μαγικές διαδρομές στα οινοποιεία Boutari και συγκεκριμένα στο ιστορικό Οινοποιείο Μπουτάρη στη Στενήμαχο της Νάουσας, το μοναδικής ομορφιάς οινοποιείο Μπουτάρη στη Σαντορίνη και το οινοποιείο Scalarea Estate στην Κρήτη να ξεχωρίζουν ως μία από τις ομορφότερες και πλέον εντυπωσιακές στάσεις. Το πνεύμα της εποχής ζωντανεύει το διήμερο 18-19 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στο Οινοποιείο της Νάουσας, ενώ το οινοποιείο της Σαντορίνης θα είναι ανοιχτό το Σάββατο 18 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 17:00 και το οινοποιείο της Κρήτης θα είναι ανοιχτό μόνο την Κυριακή 19 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 17:00.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter