Η Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος Μπίζιος (Bizios) παρουσίασε την ποικιλία των γαλακτοκομικών της προϊόντων στην έκθεση FOOD EXPO 2024, που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2024 στο Metropolitan Expo.

«Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται σε αυτά που παράγουμε ήδη, τα παραδοσιακά μας τυροκομικά προϊόντα» υπογράμμισε μιλώντας στο FOODReporter ο Γιώργος Μπίζιος, Διευθυντής Εμπορίας στη Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος Μπίζιος. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που κάνει την εταιρεία να διαφοροποιείται στην αγορά των γαλακτοκομικών είναι η ευελιξία, η αξιοπιστία και τα «value for money» των προϊόντων της. Όσο αφορά στην παρουσία των προϊόντων της Bizios στο οργανωμένο λιανεμπόριο, τοποθετείται στο ράφι είτε με την επωνυμία της, είτε με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

«Τα τελευταία χρόνια, έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο εξωτερικό, κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο θέλουμε να το επεκτείνουμε παραπάνω» δήλωσε ο κ. Μπίζιος, προσθέτοντας ότι η εταιρεία δίνει έμφαση στις εξαγωγές της, καθώς πρόκειται για μεγαλύτερες αγορές οπότε είναι περισσότερες οι ευκαιρίες και οι προοπτικές για αυτήν. Το 2023, το 70% της παραγωγής της οδηγήθηκε σε εξαγωγές.

Όσον αφορά στις καταναλωτικές τάσεις ο κ. Μπίζιος επεσήμανε ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος η μεσογειακή διατροφή, κάτι το οποίο ευνοεί αρκετά τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter