Ανακοινώθηκαν από το Great Place to Work Institute Hellas τα φετινά αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces, με την ακαδημαϊκή συνεισφορά του ALBA, που αναδεικνύει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, οι 10 εταιρείες που διακρίθηκαν στην πρώτη κατηγορία με περισσότερους από 250 εργαζόμενους είναι οι: Coca-Cola Τρία Εψιλον, GlaxoSmithKline Pharma, Abbott Laboratories Ελλάς, Tasty Foods, AXA Ασφαλιστική, Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ, AstraZeneca AE, Wurth Hellas και Club Hotel Casino Loutraki. Στη δεύτερη κατηγορία, που αφορά στις εταιρείες με 50 έως 250 εργαζόμενους, ξεχώρισαν οι: Bristol-Myers Squibb, Ψημίτη, Manpower, Αιών, Data Communication ΑΕ, Chartis, International Life ΑΕΑΖ, Medtronic Hellas και Genesis Pharma.

Η βράβευση των 20 εταιρειών πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης. Οι εταιρείες που βραβεύονται στην Ελλάδα θέτουν αυτόματα υποψηφιότητα για τη λίστα των 100 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση και βράβευση πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη στις 19/5.