Δεκατέσσερις σεφ κάτω των 35 ετών από 14 χώρες με διαφορετικές διατροφικές κουλτούρες έλαβαν μέρος στον όγδοο μαγειρικό διαγωνισμό Pasta World Championship 2019 της Barilla, που διεξήχθη στο Παρίσι στις 10 και 11 Οκτωβρίου με την ευκαιρία της πεντηκοστής επετείου της παρουσίας της Barilla στη Γαλλία, διεκδικώντας τον τίτλο Master of Pasta.

Μετά από δύο ημέρες έντονου συναγωνισμού των διαγωνιζομένων, ο σεφ Keita Yuge, εκπροσωπώντας την ιαπωνική κουζίνα, απέσπασε τον τίτλο του Master of Pasta 2019 της Barilla χάρη στην ανατρεπτική γαστρονομική σπεσιαλιτέ του «Penne Gorgonzola Profumo Giapponese», η οποία κρίθηκε πως εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θέμα του όγδοου αυτού μαγειρικού διαγωνισμού, που ήταν «The Art of Pasta».