Πέντε νέα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής, που εντάσσονται στη λογική «Thaw & Serve», δηλαδή «ξεπάγωσε και σέρβιρε» ετοιμάζεται να λανσάρει η Bakehellas από τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Όπως εξήγησε ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας, Θάνος Λούσης, στο FOODReporter, τα νέα προϊόντα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην έκθεση HORECA 2023, η οποία ανοίγει τις πύλες της αύριο στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo. Πρόκειται για γλυκές τάρτες που κυρίως προορίζονται για καφέ, αναψυκτήρια και αρτοζαχαροπλαστεία, προερχόμενες όλες από το portfolio της βελγικής La Lorraine Bakery Group, με την οποία συνεργάζεται η Bakehellas.

Από τις πέντε τάρτες, οι δύο είναι έτοιμες και γεμισμένες. Χρειάζονται μόνο ξεπάγωμα και σερβίρισμα. Η μία γευστική πρόταση αφορά τάρτα με σοκολάτα και ολόκληρο κομμάτι αχλαδιού και η άλλη κρέμα βανίλια με ολόκληρο κομμάτι μήλου.

Υπάρχουν ακόμη τρεις τάρτες, η μία σκέτη τάρτα βουτύρου, διαθέσιμη για όλες τις δημιουργίες γεμίσματος, η δεύτερη τάρτα με γέμιση κρέμα, όπου δίνονται οι επιλογές στον αρτοζαχαροπλάστη ή τον ιδιοκτήτη του καφέ ή αναψυκτηρίου να προσθέσει γέμισμα και άλλα υλικά από επάνω και η τρίτη τάρτα με γέμιση κρέμα και σοκολάτα, όπου ο αγοραστής της Bakehellas προσθέτει μόνο το topping επάνω από το γλύκισμα.

Σημειώνεται ακόμη ότι οι νέες γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο της Bakehellas στο Σχηματάρι Βοιωτίας έχουν τεθεί κανονικά σε λειτουργία από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 και τα εγκαίνια του εργοστασίου στο κοινό, στους προμηθευτές, τους συνεργάτες της Bakehellas και στα ΜΜΕ έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter