Οι νέες πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants «Night use tested» μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πάνες νυκτός, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένες να προσφέρουν extra απορροφητικότητα, προστασία από διαρροές και τη στεγνότητα που χρειάζεται το δέρμα του μωρού, μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα.

Χαρακτηρίζονται και ως πάνες-βρακάκι top απορροφητικότητας Class Α, μετά από τεστ που βασίζονται σε αξιολόγηση αποτελεσματικότητας, μέσω προσομοίωσης χρήσης τη νύχτα. Επίσης, χάρη στον «all around elastic» σχεδιασμό τους, προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων και άριστη εφαρμογή, αγκαλιάζοντας μοναδικά το σώμα του μωρού σε κάθε του κίνηση.

Οι Βabylino Sensitive Pants είναι αποδεδειγμένα φιλικές για το βρεφικό δέρμα. Είναι οι πρώτες στην Ευρώπη που έλαβαν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Έχουν διακριθεί με το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.
Κυκλοφορούν σε συσκευασία υπεύθυνης διαχείρισης: 100% ανακυκλώσιμη, από 30% ανακυκλωμένo υλικό. Παράγονται ανέπαφα στην Ελλάδα από την Μέγα ΑΕ.