Ο Νίκος Λαβίδας αναλαμβάνει καθήκοντα Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος από τις 20 Αυγούστου 2022. Πρόκειται για στέλεχος με μακρά πορεία στον κλάδο των τροφίμων. Από το 2009 έως το 2010 εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος στην Kraft Foods Hellas.

Στη συνέχεια, εντάχθηκε στο δυναμικό της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, όπου μέσα από διαδοχικούς ρόλους, ξεκινώντας από τη θέση του Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης έως και τη θέση του Γενικού Διοικητικού Διευθυντή, συμμετείχε στην αναδιοργάνωση της εταιρείας, αλλά και σε μια σειρά στρατηγικών εξαγορών.

Πιο πρόσφατα, ο Ν. Λαβίδας εργάστηκε στην Upfield ως Γενικός Διευθυντής υπεύθυνος για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αλβανίας καθώς και δέκα ακόμη άλλων χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον νέο του ρόλο, ο Νίκος Λαβίδας θα ηγηθεί της ΑΒ Βασιλόπουλος και θα απευθύνεται στον Jesper Lauridsen, Brand President Albert και Brand Leader για την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται ότι καθήκοντα Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος ασκούσε από το 2018 ο Βασίλης Σταύρου, που αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον Jesper Lauridsen να τον αντικαθιστά προσωρινά.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter