Η ΑΒ Βασιλόπουλος τον Σεπτέμβριο εγκαινίασε τρία καταστήματα σε Καρπενήσι, Κορωπί και Ασπρόπυργο, ενοικίασε ένα στη Μύρινα Λήμνου (πρώην Ατλάντικ) και μεταστέγασε το κατάστημά της στο Κιάτο Κορινθίας σε νέο κτίριο.

Το κατάστημα του Καρπενησίου, στη θέση Αγ. Γεώργιος του Δήμου Καρπενησίου, διαθέτει χώρο πώλησης 900 τμ 5 ταμείων και απασχολεί 32 υπαλλήλους. Αυτό της Μύρινας βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 35 και διαθέτει χώρο πώλησης 620 τμ 6 ταμείων και απασχολεί 31 υπαλλήλους εκ των οποίων τους 20 -πρώην εργαζόμενους της Ατλάντικ- η εταιρεία επαναπροσέλαβε, αναγνωρίζοντας την προϋπηρεσία τους.

Το κατάστημα του Κορωπίου, στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη Χρήστου-Παύλου και Αττικής 26-28, διαθέτει χώρο πώλησης 1.150 τμ κι 6 ταμείων και απασχολεί 33 υπαλλήλους. Αντίστοιχα, το κατάστημα Ασπροπύργου -το δεύτερο Άλφα Βήτα στην περιοχή-, επί της οδού Ελασσώνος, διαθέτει χώρο πώλησης 1.000 τμ κι 6 ταμείων και απασχολεί προσωπικό 35 ατόμων.

Η μεταστέγαση του καταστήματος του ομίλου στο Κιάτο σε νέο κτίριο, μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό, επί των οδών Πετμεζά και Κολοκοτρώνη, αφορά σε χώρους πωλήσεων 1.000 τμ κι 6 ταμείων. Απασχολεί 34 εργαζόμενους. Εξάλλου, σημειώνουμε ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος επιλέχθηκε από τους καταναλωτές ως η πλέον αναγνωρίσιμη εταιρεία στη χώρα, με κριτήρια την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την έμπρακτη κοινωνική υπευθυνότητά και τη δημιουργία θετικής δημοσιότητας και «εμπειρίας» στο κοινό, στο πλαίσιο της έρευνας Famous Brands, που πραγματοποιείται από την Tradelink Reputation Research & Consultancy, σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Reputation Institute.

Επίσης, ο όμιλος αξιολογήθηκε και διακρίθηκε με το βραβείο «Golden Bee», στις κατηγορίες Internal Audit και Business Analysis, από το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής, για τις ακολουθούμενες μεθόδους, πρακτικές και πολιτικές του, που, όπως κρίθηκε, συνάδουν με τις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής. Η απονομή έγινε στο πλαίσιο του «Business Ethics Excellence Awards ΕΒΕΝ GR», που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής.