Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος με τη συνεργασία της εταιρείας Stayia Farm, απέσπασαν φέτος συνολικά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019.

Ο εν λόγω διαγωνισμός πραγματοποιείται από τη Guild of Fine Food από το 1993 και θεωρείται για τον κλάδο των τροφίμων-ποτών ό,τι τα Όσκαρ για την έβδομη τέχνη. Την κριτική επιτροπή του απαρτίζουν περισσότεροι των 500 κριτών γευσιγνωσίας, οι αποφασίζουν μετά από πολύωρες τυφλές δοκιμές.

Εξάλλου, η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της επετείου των 80 χρόνων από την ίδρυσή της, έφερε αποκλειστικά στα καταστήματά της μια μοναδική ποικιλία από εξαιρετικά προϊόντα περιορισμένης παραγωγής. Πρόκειται για τη γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ 15μηνης ωρίμασης, την πορκέτα Tacquolina ψητής γαλοπούλας και τη μορταδέλα Oltre, αυθεντικά ιταλικά προϊόντα χειροποίητης παραγωγής, τα φίνα λευκό και ερυθρό Ξηρό Οίνο «1939». Τα εν λόγω προϊόντα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.