Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανάπτυξη του ακινήτου της Ten Brinke Hellas στο Χαλάνδρι, στην πλατεία Κένεντι, στο οποίο θα κατασκευαστεί εστιατόριο, κτίριο εμπορικής χρήσης, καθώς και ένα εξαώροφο συγκρότημα κατοικιών. Το FOODReporter βρέθηκε έξω από το εργοτάξιο, όπου έχει αναρτηθεί ενημερωτική πινακίδα, η οποία αποκαλύπτει ποια είναι τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν στα δύο εμπορικά κτίρια που βρίσκονται υπό κατασκευή.

Συγκεκριμένα, στην πινακίδα αναγράφεται η λέξη «προσεχώς» και τα λογότυπα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s. Με βάση τα όσα είχε ανακοινώσει προηγουμένως η Ten Brinke για τα δύο εμπορικά κτίρια, προκύπτει ότι το κατάστημα ΑΒ θα στεγάζεται σε ένα κτίριο εμπορικής χρήσης με υπόγειες θέσεις στάθμευσης 1.535 τ.μ. και θα είναι ισόγειο κατάστημα επιφάνειας 740 τ.μ. με πατάρι και φυτεμένη στέγη, ενώ το εστιατόριο McDonald’s θα είναι διώροφο και με επιφάνεια 370 τ.μ..

Μακρά συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ten Brinke συνεργάζεται με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Αντιθέτως, οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Ten Brinke στην ιστοσελίδα της, έχει κατασκευάσει τα εξής καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος:- Κατάστημα στον Βόλο (Συνολική επιφάνεια: 1.246,05 τ.μ., έτος κατασκευής 2013).- Κατάστημα στο Κερατσίνι (Συνολική επιφάνεια: 1.500 τ.μ., έτος κατασκευής 2014).- Κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος city στην Αγία Παρασκευή (Συνολικού εμβαδού 700 τ.μ., έτος κατασκευής 2014).- Κατάστημα στο Μαρούσι (Συνολική επιφάνεια: 1,900 τ.μ, έτος κατασκευής 2014)- Κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης (Συνολική επιφάνεια: 2.805 τ.μ με υπόγειες θέσεις στάθμευσης αποκλειστικής χρήσης, έτος κατασκευής 2015).- Κατάστημα στην Καλαμάτα (Συνολική επιφάνεια: 2.340,31 τ.μ., έτος κατασκευής 2016).- Κατάστημα στον Κορυδαλλό (Επιφάνεια κτιρίου: 1.180,25 τ.μ., έτος κατασκευής 2016).- Κατάστημα στη Νάξο, επί της επαρχιακής Λεωφόρου Νάξου-Χαλκιού (Συνολική επιφάνεια: 1.095 τ.μ., έτος κατασκευής 2018).- Κατάστημα στη Μεσσήνη (Συνολική επιφάνεια: 7.021,33 τ.μ., έτος κατασκευής 2018).Επιπλέον, η Ten Brinke έχει αναπτύξει το εμπορικό κέντρο Πειραιώς 86, στο οποίο επίσης λειτουργεί κατάστημα της ΑΒ. Έχει ακόμα συνεργαστεί με τη Lidl (Lidl Περαίας στη Θεσσαλονίκη), ενώ υπό κατασκευή βρίσκεται το νέο κατάστημα που πρόκειται να ανοίξει η Κρητικός στο Αγρίνιο.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter