Η πρώτη συμμετοχή της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Corporate Responsibility Index (CRI), το κορυφαίο παγκοσμίως εργαλείο αξιολόγησης των επιχειρηματικών επιδόσεων σε θέματα ΕΚΕ, επιβράβευσε την εταιρεία με ένα αργυρό βραβείο για την εφαρμογή πρακτικών εταιρικής υπευθυνότητας το 2019 κι έναν τιμητικό έπαινο για την προσφορά της στον άνθρωπο.

Η εταιρεία αξιολογήθηκε για τις πολιτικές της στα εργασιακά θέματα, στις σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές της, ως προς την υπευθυνότητα και την ποιότητά της, τη δέσμευσή της για τη μείωση του πλαστικού και της σπατάλης τροφίμων κατά 50% ως το 2025 και για το σύνολο των φιλοπεριβαλλοντικών της πρωτοβουλιών.

Εξάλλου, για τρίτη συνεχή χρονιά η P&G και η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσω του προγράμματος «Προσφέρω», ένωσαν τις δυνάμεις τους με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου, ολοκληρώνοντας τον υποβρύχιο καθαρισμό είκοσι παραλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο. Από τον Μάιο του 2018, οπότε ξεκίνησε το πρόγραμμα, έχουν γίνει 78 καθαρισμοί σε όλη την Ελλάδα και θα συνεχιστούν μέχρι να φτάσουν τους εκατό.