Το e-shop της ΑΒ Βασιλόπουλος, που προσφέρει ποικιλία 11.000 προϊόντων, προτείνοντας καθημερινά στον καταναλωτή περίπου 2.000 προσφορές, με ελάχιστη παραγγελία τα 40 ευρώ, αναλαμβάνει δωρεάν τις αποστολές κατ’ οίκον στους πελάτες του, ενώ προτείνει και τη λύση της παραλαβής ετοιμοπαράδοτης της online παραγγελίας από τον ίδιο τον πελάτη από κατάστημα ΑΒ της επιλογής του.

Η υπηρεσία του ΑΒ Eshop «Παράδοση στο σπίτι» εξυπηρετεί ήδη την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, το Αίγιο, το Βόλο, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα, την Καρδίτσα, την Κέρκυρα, τη Λάρισα, την Πάτρα, τον Πύργο, τη Ρόδο, τη Σαλαμίνα, τις Σέρρες, τα Τρίκαλα, τον Τύρναβο και τη Χαλκίδα. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε Λαμία, Ξάνθη, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Άμφισσα, Καβάλα και Κομοτηνή.

Η υπηρεσία του «Παραλαβή από το κατάστημα» (AB Collect) προσφέρεται ήδη από 67 καταστήματα του δικτύου σε όλη τη χώρα, ενώ επεκτείνεται σταδιακά σε περισσότερα. Σημειώνεται ότι οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς online πελάτες της αλυσίδας, που της απευθύνονται μέσω του delivery.gr, επιλέγοντας από μια ποικιλία 3.000 προϊόντων, για ελάχιστη παραγγελία 25 ευρώ παραλαμβάνουν κατ’ οίκον τα ψώνια τους εντός δύο ωρών από την αποστολή της παραγγελίας.