Με στρατηγικές κινήσεις και δυναμικές συνέργιες διευρύνεται το πεδίο ανάπτυξης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ, καθώς προχωρούν οι διαδικασίες για την είσοδο της επιχείρησης στην Κύρια Αγορά του ΧΑΑ.

Με στρατηγικές κινήσεις και δυναμικές συνέργιες διευρύνεται το πεδίο ανάπτυξης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ, καθώς προχωρούν οι διαδικασίες για την είσοδο της επιχείρησης στην Κύρια Αγορά του ΧΑΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Μανώλης Αποστόλου, δύο νέες επιχειρηματικές κινήσεις ξεκίνησαν πρόσφατα, δρομολογώντας την ενίσχυση της πολιτικής ανάπτυξης των συνεργασιών και της αντιμετώπισης των προκλήσεων που υπαγορεύουν οι εξελίξεις στο λιανικό εμπόριο. Η πρώτη αφορά την εγκατάσταση ΑΤΜ της EUROBANK στα καταστήματα της ΑΤΛΑΝΤΙΚ και εξασφαλίζει τη συνέργια με έναν ισχυρό τραπεζικό όμιλο, με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των χιλιάδων καταναλωτών – πελατών της αλυσίδας. Η δεύτερη συμφωνία έγινε μεταξύ του δικτύου των σούπερ μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ και της αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Club Electric, η οποία στηρίζεται σε μια ευρύτερη στρατηγική συμφωνία.

Πρόκειται για τη δημιουργία καταστημάτων του Club Electric μέσα στα καταστήματα της ΑΤΛΑΝΤΙΚ με τη μορφή shop in shop, που θα επεκτείνουν την ποικιλία των προϊόντων και τις δυνατότητες του καταναλωτή να συνδυάσει τις αγορές του για άμεσα καταναλωτικά προϊόντα με διαρκή αγαθά. Το πρώτο υπερσύγχρονο κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών Club Electric ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του στο BIG ΑΤΛΑΝΤΙΚ της Λ. Βουλιαγμένης και διαθέτει μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών, δώρα και μικροσυσκευές για το σπίτι, video games και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.

Το κατάστημα Club Electric παρέχει μοναδικά προνόμια στους πελάτες του, τα οποία τώρα θα μπορούν να εξασφαλίσουν και οι πελάτες του BIG ΑΤΛΑΝΤΙΚ, μαζί με συμβουλές και ενημέρωση, ειδικά προγράμματα πίστωσης (Club Credit), καθώς και διαγωνισμούς με πολλά δώρα.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Club Electric στο BIG ΑΤΛΑΝΤΙΚ πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Μαίου. Το επόμενο κατάστημα του Club Electric, που θα δημιουργηθεί με το πρόγραμμα shop in shop, θα είναι στο ΑΤΛΑΝΤΙΚ της Σύρου.

Σε ό,τι αφορά στην EUROBANK, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση αυτόματων μηχανών ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) του τραπεζικού ομίλου σε 5 καταστήματα της αλυσίδας. Η εγκατάσταση των μηχανών θα συνεχιστεί με γρήγορους ρυθμούς, έτσι ώστε να καλυφθεί σύντομα το μεγαλύτερο μέρος των 114 καταστημάτων που διαθέτει το ΑΤΛΑΝΤΙΚ.