Με το νέο κατάστημα Ατλάντικ Cash & Carry στην Τρίπολη διευρύνεται το δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας και ισχυροποιείται η παρουσία της στην Πελοπόννησο. Η λειτουργία του καταστήματος παρέχει εξυπηρέτηση στο καταναλωτικό κοινό και διευκολύνει την τροφοδότηση των υπόλοιπων καταστημάτων του δικτύου.

Το κατάστημα της Τρίπολης βρίσκεται στη συμβολή της Περιφερειακής Οδού με την οδό Ρήγα Φεραίου, έχει χώρους πώλησης 2.400 τμ, εκτείνεται σε δύο επίπεδα και απασχολεί 25 εργαζόμενους. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει ικανό απόθεμα για τον εφοδιασμό και την τροφοδοσία των 50 μελών του δικτύου Ατλάντικ στην Πελοπόννησο, αλλά και των μελών του δικτύου χονδρικής στην περιοχή. Παράλληλα, στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος λειτουργεί parking 50 θέσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Το κατάστημα έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών και συνεργατών της εταιρείας, καθώς και της μεταφοράς και παράδοσης εμπορευμάτων σε όλη την Πελοπόννησο (άψυκτο και ψυχόμενο φορτίο). Οι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από την ευρεία επιλογή ποιοτικών προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας της Ατλάντικ, αλλά και από άλλα επώνυμα προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές.

Με το νέο κατάστημα στην Τρίπολη, το δίκτυο καταστημάτων cash & carry της Ατλάντικ αριθμεί σήμερα 23 καταστήματα, που μαζί με τα 150 σούπερ μάρκετ Ατλάντικ και τα 704 καταστήματα του δικτύου ‘Αριστα καλύπτουν όλη την ελληνική επικράτεια.