Τη λειτουργία 9 νέων Ατλάντικ στην περιφέρεια, την ανακατασκευή μέρους του κτιρίου της κεντρικής της αποθήκης της αλυσίδας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, την ολική ανακαίνιση 6 καταστημάτων της και τη μερική ανακαίνιση 21 άλλων, με σαφή προσανατολισμό τη δημιουργία σε αυτά τμημάτων φρέσκων προϊόντων, προβλέπει για φέτος το επενδυτικό πρόγραμμα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. 

Τη λειτουργία 9 νέων καταστημάτων στην περιφέρεια, καθώς και την ανακατασκευή μέρους του κτιρίου της κεντρικής της αποθήκης στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, που καταστράφηκε από πυρκαγιά τον Απρίλιο του 2006, προβλέπει για φέτος το επενδυτικό πρόγραμμα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. Εξάλλου, φέτος η αλυσίδα θα προχωρήσει στην ολική ανακαίνιση 6 καταστημάτων της και στη μερική ανακαίνιση 21 άλλων, με σαφή προσανατολισμό τη δημιουργία τμημάτων φρέσκων προϊόντων, όπως τόνισε πρόσφατα από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Μανώλης Αποστόλου, πρόεδρος της Ατλάντικ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας συγκέντρωσης των προμηθευτών της εταιρείας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Αποστόλου αναφέρθηκε στη δράση της εταιρείας του στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στις εξελίξεις στον κλάδο του λιανεμπορίου στην ελληνική και στη διεθνή αγορά. Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Πηλίδης, γενικός διευθυντής franchise της Ατλάντικ, παρουσίασε αναλυτικά τις δραστηριότητες της εταιρείας στον τομέα της δικαιόχρησης, μέσω της οποίας διαθέτει ισχυρή παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και τις επενδύσεις που έγιναν σε ό,τι αφορά την ισχυροποίηση της οργανωτικής υποδομής του δικτύου.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πανελλαδικό δίκτυο της Ατλάντικ αριθμεί περί τα 182 καταστήματα και ότι στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών υποστήριξης του δικτύου franchising.