H 84η ΔΕΘ απέκτησε τη δική της μπίρα, τη νέα μπίρα Νύμφη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, στην οποία ανήκει.

Το προϊόν, με πέντε λυκίσκους και 5% αλκοόλ, φρουτώδη γεύση και ήπια πικρή επίγευση, παράγεται στη Θεσσαλονίκη από μακεδονικό κριθάρι και διανέμεται στη Β. Ελλάδα. Η κυκλοφορία της γιορτάστηκε φέτος τον Ιούνιο στην πόλη και φυσικά στη ΔΕΘ, όπου η εταιρεία παρουσίασε επίσης τη μπίρα Amstel Kargo IPA (India Pale Ale), τη βασισμένη στη συνταγή των ζυθοποιών των αρχών του 19ου αιώνα, που προσέθεταν γενναίες ποσότητες λυκίσκου, προκειμένου το προϊόν να παραμένει φρέσκο κατά τις πολύμηνες μεταφορές του στην Ινδία και τις άλλες βρετανικές αποικίες. Το προϊόν, δημιουργημένο τυχαία, αποτέλεσε τη νέα κατηγορία μπίρας India Pale Ale, η ζήτηση της οποίας σήμερα συνιστά ταχέως ανερχόμενη παγκόσμια τάση.