Επιχειρηματικό βήμα στον τομέα της αρτοποιίας πραγματοποιεί η οικογένεια Κρητικού, η οποία βρίσκεται πίσω από το success story της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, σε συνεργασία με έναν έμπειρο παίκτη της συγκεκριμένης αγοράς.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Απριλίου συστήθηκε η εταιρεία με την επωνυμία «Κ and K Bread and Pastry», με μετοχικό κεφάλαιο ύψους 80.000 ευρώ, στην οποία συμμετέχει κατά 50% η οικογένεια Κρητικού (το ποσοστό μοιράζονται εξίσου οι Άγγελος, Νεκτάριος και Δημήτρης Κρητικός) και κατά 50% ο επιχειρηματίας Φίλιππος Κοντιλιέρης. Πρόκειται για τον επί χρόνια επικεφαλής της εταιρείας «Πανδώρα Ελλάς» (πλέον τη διοίκησή της ασκούν τα παιδιά του), στην οποία ανήκει η γνωστή αλυσίδα αρτοποιείων «Αρτόπολις», με καταστήματα σε Βάρκιζα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη.

Μάλιστα, στο κατάστημα της Βουλιαγμένης, γνωστό στέκι της περιοχής, λειτουργεί και το εστιατόριο Philip by Artopolis, που φέρει το όνομα του Φίλιππου Κοντιλιέρη.
Σύμφωνα με το καταστατικό της, η νεοσύστατη εταιρεία, με έδρα την Καλλιθέα, θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην παραγωγή φρέσκου ψωμιού, παξιμαδιών, μπισκότων, τυροπιτών, σάντουιτς και άλλων ειδών αρτοποιίας, την παραγωγή έτοιμων γευμάτων και φαγητών και το χονδρικό εμπόριο προϊόντων αρτοποιίας και άλλων ειδών αρτοποιίας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter