«Βαλίτσες» για την Ελλάδα φαίνεται πως ετοιμάζει το concept αρτοποιίας Arto από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Πρόκειται για ένα artisanal αρτοποιείο που εμπνεύστηκε ένας Έλληνας του Ντουμπάι, ο Κώστας Παπαδάκης, και στο μενού του περιλαμβάνει χειροποίητο ψωμί με προζύμι, κρουασάν, αλλά και προϊόντα από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ελαιόλαδα, μαρμελάδες, μέλι, τσάι και βότανα.
Όπως πληροφορείται το FOODReporter, η Arto κατέθεσε στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στις αρχές του 2025 δήλωση σήματος για την επωνυμία και το λογότυπό της, η οποία και έγινε δεκτή, ανοίγοντας το δρόμο για τη δραστηριοποίηση της εταιρείας και στη χώρα μας.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter