Μεταξύ 28 και 30 Αυγούστου 2024 θα διεξαχθεί στο Rural Trade Center του Μπουένος Άιρες η ανανεωμένη έκθεση Hotelga, η οποία μετρά 17 έτη ιστορίας στην Αργεντινή.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για εταιρείες τροφίμων και εταιρείες του ξενοδοχειακού κλάδου έχουν ανοίξει στις αρχές Ιουνίου. Η Hotelga 2024 θα είναι η πρώτη έκθεση, αφότου τα δικαιώματά της άλλαξαν χέρια και πέρασαν το Σεπτέμβριο του 2023 στη Messe Frankfurt Argentina Ltd, θυγατρική του Messe Frankfurt Group.

Σε συνδιοργάνωση με την Επιχειρηματική Ομοσπονδία Φιλοξενίας και Γαστρονομίας της Αργεντινής (FEHGRA), η φετινή έκθεση προσανατολίζεται προς νέου τύπου B2B συναντήσεις για λύσεις επαγγελματικής εστίασης και premium τροφίμων (κάτι που εξέλιπε τα τελευταία χρόνια), καινοτομία στη μαζική εστίαση κι ακόμη, σεμινάρια εκπαίδευσης προσωπικού.

Συνεργάτης της Hotelga και για το 2024 παραμένει ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Αργεντινής (Association of Tourism Hotels of Argentina, AHT) και φέτος επιμελείται τους φιλοξενούμενους στα εσωτερικά events γαστρονομίας και φιλοξενίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για τις εκδηλώσεις γαστρονομίας, για επισκέπτες άνω των 18 ετών.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter