Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ συμμετείχε δυναμικά στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL στο Παρίσι, από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου, εστιάζοντας στην προώθηση του κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής και των καινοτόμων προϊόντων του.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής του εξωστρέφειας, ο ΑΠΣΙ Πίνδος επεκτείνεται σταδιακά σε νέες αγορές και μέσω της παρουσίας του σε διεθνείς εκθέσεις, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητά του και την εικόνα του.
Τα προϊόντα του βρίσκονται ήδη σε διάφορες χώρες, όπως οι βαλκανικές χώρες, η Γερμανία, η Αγγλία, η Σουηδία, το Βέλγιο, η Αλβανία, η Κύπρος και το Ντουμπάι, εστιάζοντας στην εξαγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων. Βασική του προτεραιότητα αποτελεί και η «εκπαίδευση» των ξένων αγορών για το ελληνικό κοτόπουλο, για τα ελληνικά προϊόντα και κατ’ επέκταση για τη μεσογειακή διατροφή.
Μάλιστα στο πλαίσιο αυτής τη προσπάθειας και κατά τη διάρκεια της Έκθεσης SIAL, η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου μαζί με την αδερφή της Μαρία Νικολάου, οι οποίες δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών στη γαλλική αγορά, στον χώρο του εστιατορίου τους Evi Evane στην καρδιά του Παρισιού ετοίμασαν και παρουσίασαν μοναδικές δημιουργίες με κοτόπουλα Πίνδος, αναδεικνύοντας τη γαστρονομική αξία των προϊόντων, σε επίτιμους καλεσμένους μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας, εκπρόσωποι των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και πολλοί άλλοι.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter