Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, με αφορμή και την επέτειο των 10 χρόνων του θεσμού, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Supermarket Awards 2021.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και την αντίστοιχη κατάκτηση βραβείων εκ μέρους των επιχειρήσεων, προέκυψαν και τα κορυφαία βραβεία του θεσμού. Ειδικότερα, Top National Retailer αναδείχθηκε η Metro AEBE, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους, σύμφωνα με τα βραβεία που κατέκτησε (7 Gold, 4 Silver), Top Food Supplier η Μπάρμπα Στάθης ABEE (3 Gold και 1 Bronze) και Top Non-Food Supplier η ΜΕΓΑ AE (4 Gold, 2 Silver και 2 Bronze). Τον τίτλο του Top Rated Project στην Ενότητα Λιανεμπόριο / Σούπερ Μάρκετ κατέκτησε η πρωτοβουλία της Metro AEBE «eshop My market: Εμπιστοσύνη και διαρκής Καινοτομία», τη διάκριση Top Rated Project στην Ενότητα Προμηθευτές Ταχυκίνητων Προϊόντων (Food & Non-Food) κατέκτησε η Μπάρμπα Στάθης ABEE, με την πρωτοβουλία «Aς Μαγειρέψουμε: Το παραδοσιακό φαγητό όπως το ΄χεις αγαπήσει και ακόμα καλύτερο!», ενώ στην Ενότητα Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών, Top Rated Project αναδείχθηκε η πρωτοβουλία της Χαλκιαδάκης ΑΕ «Στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί!».

Τo Platinum Award της διοργάνωσης απονεμήθηκε στην πρωτοβουλία «ΑΦΕΤΗΡΙΑ για Σταδιοδρομία, από τη Ελαΐς Unilever Hellas και τα My market!», που βαθμολογήθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των υποψηφιοτήτων, ανεξαρτήτως ενότητας και κατηγορίας! Στο πλαίσιο του εορτασμού της 10ετίας των Supermarket Awards, απονεμήθηκαν στην αρχή της βραδιάς επετειακές διακρίσεις, στις εταιρείες οι οποίες κατέκτησαν τα περισσότερα βραβεία από το 2012, χρονιά της πρώτης διοργάνωσής τους, έως και το 2021, στην αντίστοιχη ενότητα. Το επετειακό βραβείο Retailer of the Decade απονεμήθηκε στην ΑΒ Βασιλόπουλος ΜΑΕ, το Food Supplier of the Decade στη ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα ΑΕ και το Non- Food Supplier of the Decade στη ΜΕΓΑ ΑΕ.
Εκτενές αφιέρωμα στα Supermarket Awards 2021 θα δημοσιευθεί στο σελφ σέρβις Οκτωβρίου.