Την αποχώρησή του από τη Lidl Ελλάς γνωστοποίησε ο Σταύρος Σταυρινός, με ενημερωτικό του σημείωμα προς τους συνεργάτες του, με τη σημερινή ημέρα να είναι η τελευταία του στην εταιρεία.

Στο σημείωμά του, ο Σταύρος Σταυρινός αναφέρει ότι αποφάσισε να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μετά από πέντε χρόνια στη Lidl Ελλάς. Σύντομα θα ανακοινώσει τον επόμενο προορισμό του, σε ένα εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό πεδίο, όπως έμαθε το FOODReporter. «Η εμπειρία μου στη Lidl είναι σίγουρα σταθμός στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες που απέκτησα θα με συνοδεύουν για μια ζωή», σημείωσε στο αποχαιρετιστήριό του μήνυμα. Μέχρι στιγμής ο κ. Σταυρινός δεν έχει αποκαλύψει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Από τον Μάρτιο του 2019 στη Lidl Hellas
Σημειώνεται ότι ο Σταύρος Σταυρινός ξεκίνησε την πορεία του στη Lidl Ελλάς τον Μάρτιο του 2019, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Department Manager, External Communications της αλυσίδας. Προηγουμένως είχε εργαστεί για τριάμισι χρόνια στη διαφημιστική εταιρεία Admine, με καθήκοντα Senior Client Planning and Operations Manager.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter