Ακολουθώντας την κατεύθυνση αυτή, το Carroten λανσάρει φέτος τις νέες αντηλιακές κρέμες προσώπου SPF 20 & 30 με πρωτοποριακή σύνθεση creme gel, μια καινοτομία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην αγορά αντηλιακών ευρείας κατανάλωσης, όπου η μάρκα διατηρεί την ηγετική θέση για 6η συνεχή χρονιά.

Μιλώντας για τις νέες κρέμες Carroten, το τμήμα marketing της Σαράντης μάς δήλωσε: “Οι νέες κρέμες προσώπου Carroten απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες, που αναζητούν σίγουρη προστασία απέναντι στον ήλιο και αντηλιακά προϊόντα με απολαυστική υφή και περιποιητικές ιδιότητες. ΄Εχουν ελαφριά, μη λιπαρή και ιδιαιτέρως δροσιστική σύνθεση που προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα λευκού φίλτρου και λιπαρότητας. Εφαρμόζονται εύκολα και απορροφούνται γρήγορα, αφήνοντας στο δέρμα μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης”.

Τα προϊόντα Carroten τοποθετούνται σε καταστήματα καλλυντικών, σούπερ μάρκετ και σε όλα τα τουριστικά σημεία της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας από τον Απρίλιο του 2007. Το πλάνο υποστήριξης του Carroten περιλαμβάνει έντονη επικοινωνία σε περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση καθώς και below-the-line ενέργειες, όπως υποστήριξη από έμπειρες προωθήτριες μέσα στα καταστήματα σε συνδυασμό με διάθεση εκπτωτικών κουπονιών και χρηστικών καλοκαιρινών δώρων.

Στα περισσότερα καταστήματα το προϊόν τοποθετείται σε ειδικά σχεδιασμένα stands, που βοηθούν τους καταναλωτές να επιλέξουν εύκολα το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες τους αλλά και εξυπηρετούν τους πελάτες ως προς τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου στα καταστήματα. Επίσης, το Carroten ενισχύει την παρουσία του εκτός των καταστημάτων, στο φυσικό περιβάλλον κατανάλωσης ενός αντηλιακού, μέσω χορηγιών και σηματοδότησης παραλιών, beach parties καθώς και με συμμετοχή σε άλλα καλοκαιρινά events.

Τι θα κερδίσει το λιανεμπόριο από την τοποθέτηση της νέας σειράς; Στο ερώτημα αυτό η Σαράντης απαντά ως εξής: “Το Carroten είναι η Νο1 μάρκα στην αγορά αντηλιακών ευρείας κατανάλωσης, ακολουθεί τις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς και σέβεται τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, προσφέροντας ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις.

Ταυτόχρονα, η μάρκα έχει έντονη επικοινωνιακή υποστήριξη και δραστηριοποιείται δυναμικά μέσα στα καταστήματα, ελκύοντας το αγοραστικό ενδιαφέρον και τελικά την προτίμηση των καταναλωτών. Για όλους τους παραπάνω λόγους, το Carroten αποτελεί έναν απαραίτητο σύμμαχο για το λιανεμπόριο, καθώς ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού και, κατ’ επέκταση, συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας των καταστημάτων”.