Το Angostura Tiki Week έρχεται και πάλι για να σηματοδοτήσει τον ερχομό του καλοκαιριού από την Beverage World. Ειδικότερα, για 7η χρονιά, το Tiki Week επιστρέφει σε ακόμα περισσότερα σημεία, σε όλη την Ελλάδα, για δυο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του Tiki Week, οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικά signature Angostura Tiki Cocktails έως και τις 20 Ιουνίου σε 41 διαφορετικά μαγαζιά, σε 17 πόλεις της Ελλάδας και να «ταξιδέψουν» γευστικά στο Τρινιδάδ και Τομπάγκο από όπου κατάγονται τα premium rums και τα κορυφαία Angostura Bitters.

Το Angostura Tiki Week ξεκίνησε την Πέμπτη 6 Ιουνίου ενώ την έναρξη κήρυξε στις 20.30 ο Daniyel Jones, ο Angostura Global Brand Ambassador στο Opening Tiki Week Party που στήθηκε στο πολυσύχναστο cocktail bar Baba Au Rum. Ο Daniyel Jones, συνομιλώντας με το FOODReporter, ανέφερε για τις συνταγές των signature cocktails ότι εκείνες είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις τάσεις που κυριαρχούν στο νεανικό – και όχι μόνο – κοινό, με το ρούμι να είναι το πρωταγωνιστικό στοιχείο των cocktails.

Αναφορικά, για όσους βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα Τiki Party στις 20.30 στο Bad Habit όπου θα φιλοξενηθούν pop up bars τριών αγαπημένων bars της Θεσσαλονίκης, του Cin Cin, του Blue Cup και του Θερμαϊκού φέρνοντας αέρα Καραϊβικής.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter