Με εντυπωσιακότατους ρυθμούς αναπτύσσεται η εταιρεία Cartridge World Greece, η οποία διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης του διεθνούς δικτύου franchise Cartridge World, για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ιταλία. Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ακινήτου στη Σόφια για τη λειτουργία του δεύτερου καταστήματος Cartridge World στη Βουλγαρία μέσα στο καλοκαίρι.

Στην Ελλάδα, το 45ο κατάστημα του δικτύου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στη Νίκαια Αττικής, στα μέσα Ιουνίου, ενώ παράλληλα έχει προγραμματιστεί η κατασκευή καταστήματος Cartridge World στη Δράμα.

Η εταιρεία Cartridge World, η οποία δραστηριοποιείται στο ξαναγέμισμα και την ανακατασκευή άδειων μελανοδοχείων για inkjet και laser εκτυπωτές, για φωτοτυπικά μηχανήματα και φαξ, αλλά και στην εμπορία καινούργιων μελανοδοχείων, εκτυπωτών, ειδικών χαρτιών και αναλωσίμων για μηχανές φαξ, ιδρύθηκε το 1988 στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας και σήμερα το δίκτυό της εξαπλώνεται σε 38 χώρες με περισσότερα από 1.450 καταστήματα franchise.