Η alfa εξελίσσει την κατηγορία της μικρής πίτας, γνωστής ως μίνι πιτάκια, με τα alfa Πιτάκια σε νέες συσκευασίες και με μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Η νέα σειρά χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία, πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων και εκλεκτά υλικά. Περιλαμβάνει τρεις «οικογένειες» γεύσης: τα «Εκλεκτά», τα «Παραδοσιακά» και τα «Κεφάτα.
Τα alfa Πιτάκια «Εκλεκτά» κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 450 γρ. και απευθύνονται σε καταναλωτές που επιλέγουν πιο «ψαγμένες» γεύσεις με εκλεκτά υλικά και πρωτότυπες συνταγές, όπως: Ρολάκια λαχανικών vegan με γεύση τυριού (κατάλληλα για vegan), Πιτάκια ζύμης με τυρί κρέμα & γαλοπούλα και Ζαμπονοτυροπιτάκια με ζαμπόν, κασέρι ΠΟΠ και σος.

Στη σειρά αυτή ανήκουν και δύο ξεχωριστοί κωδικοί: τα Ρολάκια με κίτρινα τυριά, μπέικον και μαγιονέζα Hellmann’s, καθώς και τα Λουκανικοπιτάκια σφολιάτας με καπνιστό λουκάνικο & κέτσαπ Hellmann’s. Τα alfa Πιτάκια «Κεφάτα» είναι ιδανικά για πάρτι, εκδρομές, σνακ στο γραφείο ή στο σχολείο, γιορτές και κάθε είδους συγκεντρώσεις στο σπίτι. Κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία, σε οικογενειακές συσκευασίες (από 800γρ. έως 1000γρ.) και περιλαμβάνουν Τυροπιτάκια σφολιάτας και κουρού με φέτα ΠΟΠ & μυζήθρα, Λουκανικοπιτάκια σφολιάτας και κουρού με καπνιστό λουκάνικο και Κασεροπιτάκια Σφολιάτας με γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ και κασέρι ΠΟΠ. Τέλος, τα «Παραδοσιακά» πιτάκια προτείνονται για κατανάλωση στο σπίτι ή στη δουλειά, σε τρεις γεύσεις: Μίνι Κιχί τυρί με φέτα και μυζήθρα, Μίνι Κιχί Κρέμα και Ρολάκια με πατάτα.