Τα σούπερ μάρκετ atlantic διοργάνωσαν μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης στiς 22/05/2010 (ώρα: 11:00) στην πλατεία Κυψέλης, στο πλαίσιο της οποίας οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία μαζί με τα παιδιά τους να ανακυκλώσουν πλαστικές φιάλες, γυάλινα μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, μεταλλικά κουτιά και άλλες συσκευασίες κερδίζοντας πλούσια δώρα στον μεγάλο διαγωνισμό ανακύκλωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι μικροί είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον Ντόναλντ και την Νταίζη, τον Γκούφη και τον Μίκυ, να παίξουν στο μεγάλο φουσκωτό που υπήρχε εκεί και να αποκτήσουν ένα πολύχρωμο προσωπάκι που θα τους ζωγραφίσει η ομάδα face painting.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στην ανακύκλωση μπορούσαν να κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές τους στα καταστήματα atlantic ή να δωρίσουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών.

Τα καταστήματα atlantic, συνεπή στη δέσμευσή τους για περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία τους, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην παρότρυνση τόσο των καταναλωτών όσο και των εργαζομένων τους για συμμετοχή στην συλλογική προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.