Διοικητικές αλλαγές αποφασίστηκαν χθες στις τάξεις της ΑΒ Βασιλόπουλος, με ορισμένα στελέχη να αποχωρούν, ενώ άλλα να προωθούνται σε θέσεις ευθύνης. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του FOODReporter, οι αλλαγές αυτές έχουν διπλό στόχο: αφενός να προσαρμοστεί ο οργανισμός στις ανάγκες της αγοράς, αφετέρου να προωθηθούν σε υψηλότερα πόστα νέα ταλέντα.

Οι αλλαγές αυτές σηματοδοτούν επιπλέον την εντονότερη παρουσία του γυναικείου φύλου στην ηγετική ομάδα της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς πολλά από τα στελέχη που θα αναλάβουν νέα καθήκοντα είναι γυναίκες. Στο πλαίσιο των εξελίξεων αυτών, όπως πληροφορείται το FOODReporter, υπάρχουν και ορισμένες αποχωρήσεις στελεχών, οι οποίες κρίθηκαν αναγκαίες ώστε να μπορέσει η εταιρεία να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς και να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησης του Νίκου Λαβίδα στη θέση του Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, ο οποίος πάντως δεν έχει ακόμα αναλάβει τα καθήκοντά του, κάτι που θα γίνει στις 20 Αυγούστου.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter