Θετική ενέργεια και μουσική μέσα από τρεις online συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών προσέφερε η Amita Motion, μέσω του Playmotion Livestream Series #2. «Για πρώτη φορά η Amita Motion ένωσε την ίδια ημέρα τρεις πόλεις με συναυλίες Back2back, σε μια διαδραστική εμπειρία!», σημειώνει η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου τις συναυλίες ζωντανά από το κανάλι της Amita Motion στο YouTube ή από κοντά, εάν ήταν από τους τυχερούς που κέρδισαν το εισιτήριό τους μέσα από την πλατφόρμα του Lift Μe Up. Επίσης, μπορούσαν να κερδίσουν μοναδικά e-meet & greets με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες την ώρα της συναυλίας. Το Playmotion Livestream Series #2 ξεκίνησε από την Πάτρα, στις 18:00, με τη live εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού, του FY και του INCO.

Παρουσιαστής ήταν ο stand-up comedian Διονύσης Ατζαράκης. Αμέσως μετά, στις 19:30, ακολούθησαν από Θεσσαλονίκη η Josephine και ο Αναστάσιος Ράμμος, με παρουσιάστρια την γνωστή youtuber Super Κική. Η Νέα Ημέρα Θετικής Ενέργειας κορυφώθηκε στην Αθήνα στις 21:00, όπου ο stand-up comedian Ζήσης Ρούμπος παρουσίασε την Ελένη Φουρέιρα και τον Mad Clip.