Στις αρχές Ιανουαρίου ανακοινώθηκε από τον κ. Δημήτρη Πρίντζιο η αποχώρησή του από την ΑΒ Βασιλόπουλος, όπου κατείχε τη θέση του SVP Buying στη Διεύθυνση Αγορών του ομίλου. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn, ο κ. Πρίντζιος αναφέρθηκε στην 30ετή πορεία του στον όμιλο (από το 1992), εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα του προσφέρθηκαν σε αυτή τη διαδρομή, αλλά και πως νιώθει «απίστευτα περήφανος που συνετέλεσα έστω και ελάχιστα στην εξέλιξη της αγοράς μας τις τελευταίες τρεις δεκαετίες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς να κάνει αναφορά σε επόμενα βήματά του.

Τη θέση του κ. Πρίντζιου έχει πλέον ο κ. Kees Rusius, ως SVP Commerce, ο οποίος είχε αναλάβει από τις αρχές του 2021 καθήκοντα VP Sourcing, προερχόμενος από την Albert Heijn, θυγατρική της Ahold Delhaize, όπου κατείχε τη θέση του VP Merchandising & Sourcing.

Παράλληλα, γνωστοποίησε την αποχώρηση από την αλυσίδα και ο κ. Πέτρος Τραχανάς, μετά από μια πορεία στην ΑΒ Βασιλόπουλος που ξεκίνησε το 1995. Ο κ. Τραχανάς, που κατείχε τη θέση του SVP Business Opportunities στην ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε πως αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης.
Επίσης, στις αρχές Ιανουαρίου είχε γνωστοποιήσει την αποχώρησή της από τη Metro η κ. Τζένη Ξακουστού, η οποία κατείχε τη θέση της Senior Category Manager.