Θέματα που αφορούν στον κλάδο της αρτοποιίας και στην ενημέρωση του σύγχρονου επαγγελματία για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, παρουσιάστηκαν χθες στο συνέδριο All about Bakery Conference 2024, που διοργάνωσε η κορυφαία εταιρεία στο χώρο Loulis Food Ingredients.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες εξειδικευμένων ομιλητών και έμπειρων στελεχών για τη στήριξη των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από προτεινόμενους τρόπους και τεχνικές. Το συνέδριο χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Loulis Food Ingredients Νίκος Λούλης και καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ομιλητές του συνεδρίου. Ο Δρ. Λευτέρης Κιοσές, Γεν. Διευθυντής Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών μίλησε για τις συνήθειες και τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Ο Μιχάλης Ορεστίδης, τεχνολόγος τροφίμων αναφέρθηκε στην τεχνική αργής ωρίμανσης και πως αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στα παραδοσιακά αρτοσκευάσματα. Η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, ερευνήτρια διαιτολόγος- διατροφολόγος με ειδίκευση στη Διατροφογενετική μίλησε για τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή, ο Γιάννης Καραλής Research Insights & Data Strategy παρουσίασε πανελλαδική έρευνα για τις τάσεις του κλάδου, η Ράνια Αποστολοπούλου οικονομολόγος, μέλος της επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net μίλησε για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, ο Πάνος Αλεφραγκής Digital Marketing Strategist σκιαγράφησε το ψηφιακό μέλλον στον χώρο της αρτοποιίας. Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για την αποφυγή σπατάλης τροφίμων.

Η μία ήταν από τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη, συνιδρυτή και διαχειριστή της ΜΚΟ «Μπορούμε» και η δεύτερη από τις Ευτυχία Δανάκου, Communication & Customer Experience Manager & Μαργαρίτα Λεβαντή, Compliance, Processes and Training Director, στην εταιρεία ‘Γρηγόρης’.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter