Με έντονη διάθεση εξωστρέφειας παρευρέθηκε η Alfa Pastry στην φετινή Αρτόζα 2023, 3 με 6 Μαρτίου 2023, στο Metropolitan Expo. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ήρθαν πολλοί συνεργάτες μας και στοχευμένοι επαγγελματίες» αναφέρει στο FOODReporter η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Alfa Pastry, Κατερίνα Κουκουτάρη.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία πρόσφατα τον περασμένο μήνα, προσέθεσε δύο νέες κατηγορίες προϊόντων στη «φαρέτρα» της: δύο κωδικούς pizza rolls και τρεις κωδικούς στριφτά κουλούρια. «Αν και είναι νωρίς για να κρίνουμε, τα πρώτα δείγματα ανταπόκρισης απέναντι στους νέους κωδικούς είναι θετικά» σχολιάζει η ίδια.

«Το πρώτο δίμηνο 2023 τρέχει με ανάπτυξη για εμάς γύρω στο 20%» επισημαίνει στο FOODReporter η κ. Κουκουτάρη, προσθέτοντας ότι, ενώ το 2022 ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κυρίως λόγω των ανατιμήσεων, αναμένεται ανάπτυξη. Η ίδια τονίζει ότι η αγορά θα δει εντός του 2023 νέους κωδικούς από την εταιρεία και στο κανάλι HORECA.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter