Θα ξεπεράσει τα 106 εκατ. ευρώ η επένδυση ανακαινίσεων καταστημάτων που έχει ξεκινήσει για το 2024 η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πιο συγκεκριμένα, εντός του τρέχοντος έτους, η Aldi έχει στοχεύσει να αναβαθμίσει 100 καταστήματα, εκ των οποίων τα 30 θα υποστούν ολική ανακατασκευή και εμπορικό επαναλανσάρισμα.

Οι αλλαγές από κατάστημα σε κατάστημα αναμένεται να διαφέρουν, ωστόσο, το σταθερό μέρος της αλλαγής είναι η τοποθέτηση της ανανεωμένης σήμανσης των Aldi. Υπολογίζεται ότι η Aldi έχει ξεπεράσει τα 960 καταστήματα στο Νησί. Το μεγαλύτερο μέρος των ανακαινίσεων στο 9,6% του συνολικού δικτύου έχει προϋπολογιστεί να γίνει εντός Ιουλίου και Αυγούστου 2024, με στόχο να έχουν τοποθετηθεί και οι τελευταίες ταμπέλες μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

«Στοχεύουμε να προσφέρουμε αναβαθμισμένη εμπειρία εντός καταστήματος στους πελάτες, αναζητούμε επίσης τρόπους να μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα ενώ αναπτυσσόμαστε στη χώρα», εξήγησε ο Τζόναθαν Νιλ, Real Estate Director της Aldi για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με το βρετανικό Grocer, οι συγκεκριμένες αλλαγές λαμβάνουν χώρα ώστε να μπορούν τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα Aldi στο Νησί να ανταγωνιστούν τον συνολικό όγκο προϊόντων εντός καταστήματος που μπορούν να «σηκώσουν» τα αντίστοιχα σημεία της Lidl.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter