Η νέα οδοντόβουρτσα ΑΙΜ Style Tech είναι σχεδιασμένη από τον Pininfarina, πρωτοπόρο στον σχεδιασμό προϊόντων υψηλής αισθητικής. ‘Οπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ του προϊόντος, “απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν κάτι καινούριο στην αγορά , το οποίο να συνδυάζει την άριστη αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό των δοντιών με το design.

Η χρήση μετάλλου ως βασικού στοιχείου της οδοντόβουρτσας δίνει μία νέα διάσταση στον εργονομικό σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος, αποτελώντας μία τεχνολογική καινοτομία,  η οποία επιτρέπει μοναδικό σχεδιασμό, ο οποίος δεν θα ήταν εφικτός μόνο με τη χρήση πλαστικού. Ως συνέπεια των παραπάνω, το νέο προϊόν προσφέρει ευκολία και άνεση στον καθαρισμό και των πιο πίσω δοντιών με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.. Επιπλέον, η ΑΙΜ Style Tech είναι εφοδιασμένη με ένα συμπαγές, μαλακό σώμα θυσάνων, με μικρή κεφαλή, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι, και με έναν άκρως εργονομικό βραχίονα, για επί πλέον έλεγχο και δυνατότητα ελιγμού στη στοματική κοιλότητα”.

Η ΑΙΜ Style Tech θα  είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλα τα μικρά και μεγάλα σημεία πωλήσεων και θα υποστηριχθεί με τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ, με καταχωρίσεις στον περιοδικό τύπο & publi, με προωθητικές δραστηριότητες μέσα στα καταστήματα, με προωθήσεις και με ενέργειες PR/Special Events.

Σύμφωνα με το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας, η τοποθέτηση του προϊόντος στα καταστήματα προσφέρει στο λιανεμπόριο μια ευκαιρία μακροπρόθεσμης ανάπτυξης με τη δημιουργία ενός νέου τμήματος υψηλής προστιθέμενης αξίας, βασισμένο σε νέα τεχνολογία.