Το Agrino Καστανό ρύζι 10’ ξανασυστήνεται ως Agrino Brown Family καστανό ρύζι για σπυρωτό πιλάφι, έτοιμο σε 10’. Το νέο αυτό προϊόν, μαζί με τρία ολοκαίνουρια προϊόντα, συνθέτουν τη σειρά Agrino Brown Family. Το καστανό ρύζι της σειράς είναι ανεπεξέργαστο, χωρίς γλουτένη και διατηρεί το περίβλημα του καρπού του (περικάρπιο), στο οποίο οφείλει το χαρακτηριστικό καφέ χρώμα και την υψηλή θρεπτικότητά του.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: 

– Agrino Brown Family καστανό ρύζι 10’ για γεμιστά και ριζότο. Το μοναδικό μεσόσπερμο καστανό ρύζι, ιδανικό για γεμιστά, ριζότο, σούπες, γλυκά και πολλούς ακόμα γευστικούς συνδυασμούς. Καλλιεργημένο στις πεδιάδες της δυτικής Μακεδονίας, ξεχωρίζει για την μοναδική υφή και γεύση του. 

– Agrino Brown Family καστανό ρύζι Basmati 20’ για εξωτικές συνταγές! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται καστανό ρύζι Basmati. Είναι φυσικά αρωματικό ρύζι, από τις γνησιότερες ποικιλίες της Ινδίας.

– Agrino Brown Family καστανό ρύζι 10’ για σπυρωτό πιλάφι σε μαγειρικό σακουλάκι! Δε χρειάζεται μέτρημα και σούρωμα, ενώ είναι πάντα σπυρωτό, γιατί απορροφά τη σωστή ποσότητα νερού.