Η αρχή του φθινοπώρου σηματοδοτεί για πολλούς την έναρξη μιας καινούργιας χρονιάς επαγγελματικής δραστηριότητας που έχει ως βάση την έναρξη νέων συνεργασιών. Στην ειδική θυρίδα του greekretail.gr έφτασαν οι ακόλουθες προτάσεις, που ενδεχομένως αναζητούν στο δικό σας πρόσωπο τον ιδανικό συνεργάτη.

  • Η Εμπορική Μελισσοκομική Εταιρεία Καλημέρα εκφράζει την επιθυμία της για σύναψη συνεργασίας με αντιπροσώπους, ειδικούς συνεργάτες και χονδρεμπόρους σε όλη την επικράτεια, με έμφαση στην Νότια Ελλάδα και τον νησιωτικό χώρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Δημήτρη Σάββα, γενικό διευθυντή της εταιρείας στο τηλέφωνο 2310 348 373, ή εναλλακτικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dsavvas@kalimera.com.gr.
  • Η κυρία Ελένη Γραμματά επιθυμεί την πρόσληψή της ως πωλήτριας σε κάποια εταιρεία λιανικών πωλήσεων, διαθέτοντας 4ετη προϋπηρεσία σε κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στα τηλέφωνα 211 7202 406 και 6971 553 443.
  • Τέλος, η κυρία Ανδριάνα Δρόσου αναζητεί επιχείρηση, με την οποία θα συνεργαστεί από τη θέση του HR Manager. Η κα Δρόσου είναι κάτοχος πτυχίου MBA από το Escem Business School του Παρισίου, μέσω του New York College, με ειδίκευση στον τομέα της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της στο ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) στο Τμήμα Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων. Η κα Δρόσου, η οποία γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Ιταλικά (επίπεδο εργασίας), διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η θέση της υπεύθυνης ανθρώπινου δυναμικού πάρκου στο West Athens Park (Μάιος 2007 έως σήμερα), υπεύθυνη HR του καταστήματος Leroy Merlin (Ιούλιος 2006 έως Φεβρουάριο 2007) και υπεύθυνη HR & βοηθός γενικού διευθυντής της εταιρείας Best Electric (Μάρτιος 2004 έως Ιούνιος 2006). Μπορείτε να την αναζητήσετε στα τηλέφωνα 6973 204 456 και 210 4903 043 ή εναλλακτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση annadrossou@yahoo.gr.