Πιο συγκεκριμένα, το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαμε τις ακόλουθες μετακινήσεις και προκηρύξεις:

  • Η κυρία Ιωάννα Κρικελλή ανέλαβε καθήκοντα γενικής διευθύντριας του ομίλου Printec (www.printec.gr), έχοντας την ευθύνη και των 15 θυγατρικών του. Η κυρία Κρικελλή, διαθέτοντας πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού από το ΕΜΠ και MBA από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, έχει διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία στον χώρο της πληροφορικής, με τελευταία θέση αυτήν της αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας χρηματοοικονομικών & επιχειρησιακών λύσεων της Intracom IT Services.
  • Ο κ. ‘Αγης Παπαντωνίου ανέλαβε τη θέση του business development manager στην εταιρεία EXIS IT (www.exis.com.gr), με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων και των συνεργιών της εταιρείας στους χώρους των BSS/OSS και ειδικά του CRM, καθώς και των υπηρεσιών ICT Consulting. Ο κ. Παπαντωνίου, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, έχει πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο των νέων τεχνολογιών, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, έχοντας στο παρελθόν αναλάβει διευθυντικά καθήκοντα σε γνωστές εταιρείες (Mobitel, Cosmoline, όμιλος ΔΕΜΚΟ, Intralot).
  • Η γνωστή εταιρεία ερευνών IDC (www.idc.com), στο πλαίσιο της ανάπτυξης των εργασιών της στην περιοχή της Κεντρικής και Νοτιανατολικής Ευρώπης, αναζητά conference specialist για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Με έδρα την Αθήνα, ο υποψήφιος θα υποστηρίζει το έργο του conference manager αναλαμβάνοντας πολλαπλά καθήκοντα (προετοιμασία συνεδριακού υλικού, εποπτεία και logistics για κάθε event, συνεργασία με τους διεθνείς συνεργάτες της εταιρείας και τους τοπικούς χορηγούς κλπ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κυρία Χριστίνα Αλεξανδροπούλου, IDC Conference & Business Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, στο τηλέφωνο 210 7279 026 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση CAlexandropoulou@idc.com.
  • Η κυρία Κρυστέλ Στεργίου αναζητά συνεργασία στον τομέα των οικονομικών, έχοντας προηγούμενη εμπειρία ως υπεύθυνη εξαγωγών στην εταιρεία Kourasanit. Μπορείτε να την αναζητήσετε στα τηλέφωνα 6972 579 387 και 6938 314 399