Πρόσφατα η Rewe ανακοίνωσε την πιλοτική τοποθέτηση του δικού της δικτύου διαχείρισης των χρεωστικών καρτών girocard (διατραπεζικό σύστημα που διαχειρίζεται τις χρεωστικές κάρτες και συνδέει όλα τα γερμανικά ATM με τις τράπεζες της χώρας).

[Γερμανία] Πρόκειται για την πρώτη σχετική εφαρμογή σε λιανεμπορική επιχείρηση. Η πιλοτική φάση της θα αφορά σε λίγα καταστήματα και θα ξεκινήσει στα μέσα του 2012, ενώ προβλέπεται η επέκταση της εφαρμογής σε 6.000 καταστήματα της Rewe (Rewe, Penny, Τoom, Τoom Bumarkt, ProMarkt) εντός ενός έτους.

H Rewe είχε πτώση των EBITA σε ετήσιο επίπεδο (για το 2010), με τα κέρδη της να ανέρχονται σε 514 εκατ. ευρώ έναντι 819 εκατ. ευρώ το 2009. Παρά την καθοδική πορεία των κερδών της, η Rewe δεσμεύθηκε με δηλώσεις της πως θα προχωρήσει σε επέκταση του δικτύου καταστημάτων της στη Γερμανία, αλλά και στο σύνολο των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Την ίδια στιγμή, η Conad, ο συνεργάτης της γαλλικής αλυσίδας Leclerc στην Ιταλία, φημολογείται πως προτίθεται να αγοράσει τα καταστήματα Billa, της Rewe στη χώρα. Η φήμη ξεκίνησε από δημοσίευμα του περιοδικού γαλλικού Lineaires, το οποίο εκδίδεται από τη Rewe, και προκάλεσε ερωτήσεις, στις οποίες δεν υπήρξε επίσημη απάντηση.