Το Finish, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών εξελίσσει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων του και έτσι, παραμένει πάντα πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Tο Finish, το προϊόν με τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων για το πλυντήριο πιάτων, διαθέτει μερίδιο σε αξία που ανέρχεται σε ποσοστό που αγγίζει το 65,1%, όταν το μερίδιο του κυρίως ανταγωνιστή ανέρχεται σε ποσοστό 22,7% (Πηγή: IRI, τελευταίο κυλιόμενο δωδεκάμηνο).

Το Finish λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 1957 και από τότε παραμένει το Νο1 απορρυπαντικό πλυντηρίων πιάτων στην προτίμηση των καταναλωτών.
Το μυστικό της επιτυχίας: έρευνα αγοράς, καινοτόμα προϊόντα, συνεχής ανανέωση των προϊόντων, έτσι ώστε πάντα να πρωτοπορεί και να καλύπτει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Σήμερα, η οικογένεια Finish είναι η μόνη που περιλαμβάνει και προσφέρει στους καταναλωτές πλήρη γκάμα προϊόντων: απορρυπαντικά σε ταμπλέτες, σε σκόνη και υγρά, συμπληρωματικά προϊόντα: ειδικό αλάτι, εκθαμβωτικό, συντηρητικό, αρωματικό, protector.

Επιπλέον, το Finish είναι εξαιρετικά καινοτόμο και προσηλωμένο στον καταναλωτή, αφού ήταν το πρώτο brand που λάνσαρε τις ταμπλέτες μίας χρήσης οι οποίες συνδυάζουν την απλότητα και την ευκολία στη χρήση με το άψογο αποτέλεσμα. Και δεν σταμάτησε εκεί. Το επόμενο λογικό βήμα ήταν οι ταμπλέτες πολλαπλής χρήσης (Multi Benefit), για ακόμα μεγαλύτερο όφελος για τον καταναλωτή, αφού συνδυάζουν την καθαριστική δράση με το ενισχυτικό πλύσης σε ένα μοναδικό, πρωτοποριακό προϊόν.

Η καινοτομία σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία, είναι ο λόγος που το Finish είναι το μοναδικό προϊόν που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές πλυντηρίων πιάτων (Bosch, Siemens, AEG, Whirlpool, Ariston).

Όσον αφορά στην αγορά, βασική στρατηγική του Finish είναι η ανάπτυξη της κατηγορίας και για αυτόν τον λόγο έχει πολύ δυνατό ετήσιο πλάνο τηλεοπτικής προβολής.

Επιπλέον, αναλογιζόμενο την κρίση, πρωτοστατεί με προωθητικές ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές το καλύτερο προϊόν, στην καλύτερη τιμή. Όλα αυτά είναι που καθιστούν το Finish σταθερά τη Νο1 μάρκα στην κατηγορία του.

Finish
Key Contact: Δημήτρης Καρέλος
– Category Manager Autodish, Surface Care, Air Care, Πηνελόπη Λιόγρη – Brand Manager Finish
INFO: Reckitt Benckiser Hellas Chemicals S.A., Αγίου Κωνσταντίνου 59-61, 15124 Μαρούσι, Τηλ.: 210 8127100, Fax: 210 8056186, www.reckittbenckiser.com.