Η ΕveryDay προσφέρει μια μοναδική πρόταση στη γυναικεία υγιεινή, αφού φροντίζει τα προϊόντα της να προσφέρουν όχι μόνο αποτελεσματική προστασία, αλλά και εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, εστιάζει στην εξέλιξη και την καινοτομία, απαντά στις τάσεις της σύγχρονης γυναίκας για ολοκληρωμένη υγιεινή προστασία, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και κερδίζει καθημερινά την προτίμηση περισσότερων ελληνίδων καταναλωτριών.

H μάρκα EveryDay διαθέτει όλα τα συστατικά μιας μάρκας εμπιστοσύνης: άριστη ποιότητα, καινοτομία, εξειδικευμένο σχεδιασμό, με στόχο να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Πάνω από όλα, όμως, δίνει μοναδική έμφαση στο σεβασμό του γυναικείου δέρματος, αφού δεν προσφέρει μόνο σίγουρη προστασία, αλλά και μοναδικά φιλική φροντίδα, χάρη στα ειδικά μελετημένα υλικά της.

Ειδικότερα, η EveryDay Sensitive, η μόνη Sensitive σερβιέτα στην ελληνική αγορά και η πρώτη Sensitive στην παγκόσμια αγορά, προσφέρει ολοκληρωμένη υγιεινή προστασία, χάρη στο ειδικό υφασμάτινο και απόλυτα συμβατό με το ευαίσθητο δέρμα κάλυμμά της. Αντίστοιχα, τα σερβιετάκια EveryDay All-Cotton είναι τα μόνα σερβιετάκια με βαμβακερό -και μάλιστα 100% βαμβακερό- κάλυμμα. Έτσι, προσφέρουν φιλικό άγγιγμα αντίστοιχο ενός 100% βαμβακερού εσώρουχου. Όλα τα προϊόντα EveryDay είναι γυναικολογικά ελεγμένα, ενώ συνιστώνται από την Ένωση Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος.

Eπιπλέον, η EveryDay αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση και από πλευράς μεγεθών, αφού στην γκάμα της περιλαμβάνει προϊόντα που μπορούν να καλύψουν από την πιο μικρή έως την πολύ μεγάλη ροή. Είναι, άλλωστε, η μόνη που διαθέτει μέγεθος σερβιέτας Extra Long, με μεγαλύτερο μήκος και διπλό σύστημα φτερών προστασίας, για ασφαλή προστασία ακόμη και σε πολύ μεγάλη ροή.

Χάρη στον εξειδικευμένο σχεδιασμό και την άριστη ποιότητά της, η EveryDay κερδίζει συνεχώς πιστό καταναλωτικό κοινό, ενώ όλα τα τελευταία χρόνια αποτελεί το πιο αναπτυσσόμενο brand σε μερίδια πωλήσεων από όλα τα επώνυμα brands της κατηγορίας. Ειδικότερα στα σερβιετάκια, κατέχει εδώ και χρόνια, σταθερά την ηγετική θέση. Τα προϊόντα EveryDay υποστηρίζονται με έντονο πλάνο διαφημιστικής υποστήριξης, καθώς και προωθητικές ενέργειες που προσθέτουν added value στη μάρκα, αλλά και στην κατηγορία γυναικείας υγιεινής γενικότερα.

Σήμερα, πιστή στην υπόσχεσή της να αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και να απαντά σε αυτές με εξειδικευμένα προϊόντα, η EveryDay παρουσιάζει μια μοναδική καινοτομία στον χώρο της σερβιέτας: την EveryDay Sensitive Double Dry, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά διπλή προστασία σε μια και μόνο σερβιέτα. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, με πυρήνα διπλής απορροφητικότητας, συγκρατεί έως και διπλάσια ποσότητα υγρασίας από άλλες λεπτές σερβιέτες. Επιπλέον, χάρη στο υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμά της, προσφέρει μοναδικό συνδυασμό απορροφητικότητας και υγιεινής προστασίας χωρίς ερεθισμούς. Είναι γυναικολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητα δέρματα.

Έτσι, πρωτοπορώντας και πάλι, η ΕveryDay προσφέρει πρώτη λύσεις σε υπαρκτές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, παρέχει προστιθέμενη αξία στην κατηγορία και ανοίγει νέα εποχή στη γυναικεία υγιεινή, ανάγοντας τον βαθμό απορροφητικότητας και προστασίας σε διπλάσια επίπεδα.

EveryDay: Σερβιέτες, σερβιετάκια
Key Contact: Τμήμα Μάρκετινγκ Μέγα ΑΕ
INFO: ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής ΑΕ, Δεκελείας 148, 13678 Αχαρναί-Αθήνα, Τηλ.: 210 2419800, Fax : 210 2419818, www.megadis.gr, [email protected].