Η ΕΒΓΑ λανσάρει τον νέο φυσικό χυμό Refresh Πορτοκάλι από 100% ελληνικά πορτοκάλια, με στόχο να κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών και να «γράψει» μια καινούργια σελίδα επιτυχίας.

Η ανανεωμένη γκάμα χυμών Refresh της ΕΒΓΑ αποτελεί τη νέα, δυναμική πρόταση προς τον καταναλωτή την τρέχουσα χρονιά. Μια εμπλουτισμένη γκάμα που περιλαμβάνει τόσο απλές, γνώριμες γεύσεις, όπως το πορτοκάλι, όσο και πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως ρόδι-σταφύλι-rooibos ή φράουλα-πεπόνι-κόκκινο σταφύλι. Κατόπιν διενέργειας ερευνών στην κατηγορία του χυμού, οι νέες τάσεις της αγοράς δείχνουν ότι ο καταναλωτής στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε προϊόντα άμεσα συνυφασμένα με αξίες, όπως η ευεξία & η ισορροπία του οργανισμού.

Η ΕΒΓΑ, στοχεύοντας πάντα στην κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή & λαμβάνοντας υπόψη τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στον κλάδο, λάνσαρε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην αγορά τον πλήρως ανανεωμένο φυσικό χυμό Refresh πορτοκάλι από 100% ελληνικά πορτοκάλια.

Η ανανέωση γίνεται άμεσα αντιληπτή πρώτα-πρώτα από τη συσκευασία. Το νέο εικαστικό σχεδιάστηκε βάσει των υποδείξεων του καταναλωτή, που δήλωσε σε έρευνες τι επιθυμεί να απεικονίζεται στη συκευασία. Τα πορτοκάλια τοποθετημένα σε πλεχτό καλάθι & η πορτοκαλιά στο φόντο εμπνέουν φρεσκάδα, φυσικότητα & ζωντάνια και αναδεικνύουν τις αξίες της ευεξίας & της αρμονίας.

Η μάρκα Refresh, δημιούργημα μιας εταιρείας καθαρά ελληνικής & με πολύχρονη παρουσία στην αγορά από το 1934, ενισχύει την ταυτότητά της επιλέγοντας ως α’ ύλες πορτοκάλια μόνο από ελληνικές πηγές. Η συσκευασία φέρει την ανάλογη σφραγίδα, που πιστοποιεί ότι ο χυμός παράγεται από 100% ελληνικά πορτοκάλια.

Η ανανέωση όμως δεν περιορίζεται εκεί. Ο καταναλωτής αντιλαμβάνεται την αισθητή βελτίωση της γεύσης, του αρώματος και της υφής του συγκεκριμένου χυμού, ο οποίος είναι πολύ κοντά στη φυσική γεύση που αναζητεί. Η ΕΒΓΑ, επιθυμώντας να κατανοήσει καλύτερα προς ποια γευστική κατεύθυνση έπρεπε να κινηθεί, πραγματοποίησε -με τη συνδρομή ανεξάρτητης εταιρείας ερευνών- πολλαπλές γευστικές δοκιμές του προϊόντος σε καταναλωτικό κοινό. Αποτέλεσμα αυτών -ύστερα από συνεχείς παραγωγικές βελτιώσεις- είναι ο νέος φυσικός χυμός Refresh Πορτοκάλι.

Φυσικός Χυμός Refresh πορτοκάλι & «Νιώσε καλύτερα»!
Η μάρκα Refresh αποτελεί μια από τις ιδιαίτερα αγαπητές επιλογές του καταναλωτή ανεξαρτήτως ηλικίας. Το πιο πιστό κοινό, ωστόσο, για τη μάρκα είναι οι νέες γυναίκες 25-45 ετών, που είναι υπεύθυνες του νοικοκυριού και προσφέρουν το καλύτερο στον εαυτό τους και την οικογένειά τους.

Η ΕΒΓΑ στοχεύει να υποστηρίξει σημαντικά το λανσάρισμα του νέου χυμού Refresh πορτοκάλι την τρέχουσα χρονιά τόσο με ενέργειες εντός των σούπερ μάρκετ, όπως γευστικές δοκιμές, εκπτωτικά stickers, εκπτωτικά κουπόνια με την αγορά συσκευασιας & συμμετοχή σε φυλλάδια, όσο και σε επίπεδο διαφήμισης στην τηλεόραση και στον κλαδικό τύπο.

Ο νέος χυμός Refresh Πορτοκάλι έχει ήδη τοποθετηθεί στην πλειοψηφία των σημείων πώλησης και, λόγω των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του, εκτιμάται ότι η διανομή του θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο. Είναι δεδομένο πως οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ επιλέγουν προϊόντα που θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους και, κατ’ επέκταση, θα ενισχύσουν την κερδοφορία τους. Ο νέος χυμός Refresh πορτοκάλι θα αποτελεί ένα από εκείνα τα προϊόντα που είναι σίγουρο ότι δεν θα εκλείπουν από τα ράφια των σουπερ μαρκετ.

Refresh Πορτοκάλι
100% φυσικός χυμός πορτοκάλι από 100% ελληνικά πορτοκάλια
Συσκευασία:
1 lt & 450 ml

Key Contact: Τμήμα Marketing Χυμών ΕΒΓΑ

Info
ΕΒΓΑ ΑΒΕΕ (Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Γάλακτος & Αλεύρου ΑΕ), Ιερά Οδός 88, 10447 Βοτανικός – Αθήνα, Τηλ: 210 3487400, Fax: 210 3465021, www.evga.net, [email protected]

Διαβάστε επίσης: