Η atlantic, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία και την υλοποίηση του επιχειρησιακού της σχεδιασμού, εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην Πάρο, με το οποίο διευρύνει το δίκτυό της και ισχυροποιεί την παρουσία της στις νησιωτικές περιοχές εξυπηρετώντας το καταναλωτικό κοινό, το οποίο είναι ιδιαίτερα αυξημένο στις περιοχές αυτές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η νέα μονάδα βρίσκεται στην περιφερειακή οδό Νάουσας στη θέση Ξηροπόταμος, είναι έκτασης 200 τμ, ενώ διαθέτει και αποθηκευτικούς χώρους 220 τμ, καθώς και parking 100 θέσεων. Το νέο atlantic της Πάρου απασχολεί 25 εργαζόμενους, οι οποίοι θα βρίσκονται πάντα στην υπηρεσία των πελατών να τους προσφέρουν «τα καλύτερα από την καρδιά τους!», κατά την προτροπή του νέου επικοινωνιακού μηνύματος της εταιρείας.

Στο κατάστημα θα διατίθενται όλοι οι επώνυμοι κωδικοί ισχυρής ζήτησης, καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Με το νέο κατάστημα στην Πάρο η atlantic επεκτείνει το δίκτυό της, το οποίο πλέον αριθμεί 147 σούπερ μάρκετ atlantic, 20 Ατλάντικ Cash & Carry και 688 καταστήματα franchise Άριστα. Παράλληλα, με τη σταδιακή αισθητική αναβάθμιση των υπαρχόντων καταστημάτων, στο πλαίσιο της νέας εταιρικής ταυτότητας των καταστημάτων atlantic, προγραμματίζεται σύντομα ν’ ανοίξει τις πόρτες του ακόμα ένα κατάστημα atlantic στο Δήλεσι.