Σε λειτουργία τέθηκε το νέο hypermarket της Σκλαβενίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον λεγόμενο «κόμβο Renault», επί της οδού Λαχανά 12 στο 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.
Πρόκειται για το 33ο hypermarket της αλυσίδας, συνολικής έκτασης 16.500 τ.μ., με εκθεσιακούς χώρους 4.700 τ.μ., το οποίο θα απασχολεί περισσότερους από 230 ανθρώπους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο κατάστημα που ανοίγει η αλυσίδα στην Αττική ως Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Πηγές κοντά στην εταιρεία αναφέρουν ότι η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στο συνολικό επενδυτικό πλάνο της Σκλαβενίτης, το οποίο εστιάζει στην αναβάθμιση του δικτύου των καταστημάτων της, στην λειτουργία νέων σημείων και στην επέκταση του Σκλαβενίτης eMarket.

Το νέο hypermarket διαθέτει όλα τα βασικά τμήματα και επιπλέον αρτοζαχαροπλαστείο, ιχθυοπωλείο, έτοιμα φαγητά, τμήμα beauty, βιβλιοπωλείο, παιχνίδια, είδη σπιτιού και εποχικά είδη, καφετέρια, παιδότοπο και ανθοπωλείο.

Επιπλέον, διαθέτει δύο υπόγεια parking και ένα πάρκινγκ στο δώμα, με συνολικά περισσότερες από 200 θέσεις στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθώς περιλαμβάνει φωτοβολταϊκό πάρκο με πάνω από 500 πάνελ στο στέγαστρο του κτιρίου με σύστημα net metering, φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς και συστήματα ενεργειακής διαχείρισης του κτιρίου.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter