Την παραίτησή του από τη θέση του οικονομικού διευθυντή, αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της Elbisco, υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες ο Ιωάννης Παπαδόπουλος. Ειδικότερα, με επιστολή του προς το διοικητικό συμβούλιο της Elbisco στις 5 Μαΐου, ο κ. Παπαδόπουλος γνωστοποίησε την παραίτησή του από την ιδιότητά του ως μέλους του ΔΣ και από τη θέση του ως οικονομικού διευθυντή της εταιρείας.

Η παραίτησή του έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο εξέλεξε ως αντικαταστάτη του στο ΔΣ τον Γιώργο Βρεττό, επί χρόνια γενικός διευθυντής της ΕΒΓΑ.

Η δεύτερη θητεία του στην Elbisco
Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του Ιωάννη Παπαδόπουλου στο πόστο του οικονομικού διευθυντή της Elbisco, που είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2019. Tnν ίδια θέση κατείχε από το 2004 έως το 2010, ενώ κατά την ίδια περίοδο είχε αναλάβει country manager στη θυγατρική του ομίλου στη Βόρεια Μακεδονία. Ενδιάμεσα στις δύο αυτές θητείες εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής στη φαρμακευτική εταιρεία Lavipharm, καθώς και στην Creta Farms.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter