Το K2r, η μάρκα που προσφέρει προστασία από τους αποχρωματισμούς κατά τη διάρκεια της πλύσης, εμπλουτίζει την προϊοντική της σειρά με δύο νέα προϊόντα. Η 2σε1 Χρωμοπαγίδα Κ2r Colour Catcher & Υγιεινή καθαριότητα, αλλά και το νέο K2r πολυκαθαριστικό λεκέδων & Υγιεινή καθαριότητα στην καινοτόμο μορφή ταμπλέτας, προσφέρουν αποτελεσματικότητα και ασφάλεια σε κάθε πλύση.

Η νέα 2 σε 1 Χρωμοπαγίδα Κ2r Colour Catcher & Υγιεινή καθαριότητα αποτελείται από φακελάκια που προσφέρουν διπλή δράση: Αποτρέπουν τα ατυχήματα αποχρωματισμού, καθώς το φύλλο λειτουργεί σαν μαγνήτης και δεσμεύει τα χρώματα που απελευθερώνονται κατά την πλύση, ενώ η σκόνη που περιέχει το φακελάκι, με την ειδική της σύσταση, δρα αποτελεσματικά εναντίων των λεκέδων.

Οι νέες ταμπλέτες K2r πολυκαθαριστικό λεκέδων & Υγιεινή καθαριότητα, προτείνονται για την αποτελεσματική αφαίρεση και των πιο δύσκολων λεκέδων, όπως make-up, ντομάτα, λίπη κλπ, ενώ παράλληλα, χάρη στα ενεργά συστατικά που απελευθερώνουν στο βάθος των ινών, προσφέρουν υγιεινή καθαριότητα για όλα τα υφάσματα, είτε σε χρωματιστά είτε σε λευκά ρούχα.

Και τα δύο προϊόντα περιέχουν τη φόρμουλα Deep Clean Boost, για εγγυημένη δράση κατά των λεκέδων.
H συσκευασία και των δύο προϊόντων είναι από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και ανακυκλώσιμη, ενώ και η επιφάνεια στο φακελάκι είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυσικής προέλευσης και χωρίς μικροπλαστικά.