Η Βίκυ Καγιά είναι η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Lenor, της πρώτης που έχει δημιουργηθεί ποτέ σε τοπικό επίπεδο για την ελληνική αγορά και την P&G Hellas.
«Ο θεατής παρακολουθεί τη Βίκυ Καγιά να κινείται με τη φυσική χάρη και την άνεση που τη διακρίνει σε ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής και να μεταμορφώνει ένα σεντόνι σε κομψό βραδινό φόρεμα, προκειμένου να απολαύσει από το πρωί έως το βράδυ τη μοναδική αίσθηση που της προφέρει το αγαπημένο της άρωμα του Lenor», δηλώνει η εταιρεία. Και σημειώνει πως «στόχος της καμπάνιας είναι να προβληθεί το Lenor όχι ως ένα απλό μαλακτικό, αλλά ως η προσιτή «πολυτέλεια» που όλοι μπορούν να έχουν στην καθημερινότητά τους, που συνίσταται στην ιδιαίτερη αίσθηση την οποία δημιουργεί η χρήση του ακόμη και σε ένα απλό ρούχο, μέσω των μοναδικών του αρωμάτων και της απαλότητας που προσφέρει».

Τη διαφημιστική ταινία υπογράφει η Grey Athens, ενώ την παραγωγή ανέλαβε Stefi & Lynx Productions, σε συνεργασία με τον Βέλγο σκηνοθέτη Guy Goossens. Η τηλεοπτική καμπάνια θα πλαισιωθεί από digital επικοινωνία.