Η εταιρεία εστίασης Aramark μετατρέπει προϋπάρχοντα σημεία λιανικής πώλησης που λειτουργούν σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας σε pop-up καταστήματα ειδών παντοπωλείου. Τα καταστήματα, που ήδη τον Μάιο ξεπερνούσαν τα 100, διαθέτουν προϊόντα όπως ψωμί, γάλα, αυγά, μη αλλοιώσιμα προϊόντα, σνακ κ.ά.

Η Aramark δηλώνει πως λάνσαρε τα mini mart, όπως τα αναφέρει, ώστε να διευκολύνει τους εργαζόμενους του τομέα της υγείας (ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό κλπ) να αγοράζουν προϊόντα αυτών των κατηγοριών, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους ή όταν φεύγουν, ώστε να μη χρειάζεται να σταματήσουν για αγορές κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, ειδκότερα κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Η Aramark έχει την έδρα της στις ΗΠΑ και παρέχει υπηρεσίες εστίασης σε πελάτες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας, της ψυχαγωγίας κ.ά. σε 20 επιπλέον χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, οι Φιλιππίνες, η Νότια Κορέα, η Χιλή, η Ιρλανδία και η Ισπανία. Το 2018 είχε κύκλο εργασιών άνω των 14,5 δισ. δολαρίων.