Πέντε προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών Ήλιος διακρίθηκαν για την ποιότητά τους στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2019 (Superior Taste Award 2019), που διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi.

Ειδικότερα, με δύο χρυσά αστέρια διακρίθηκαν ο Τραχανάς Ήλιος και τα Σπαγέτι Ήλιος χωρίς γλουτένη, με δύο χρυσά αστέρια το Κριθαράκι μέτριο Ήλιος και τα Σπαγέτι Ήλιος ολικής άλεσης, ενώ με χρυσό αστέρι διακρίθηκε το Βιολογικό Κοφτό Μακαρονάκι Ήλιος από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας. Η κριτική επιτροπή του iTQi αποτελείται από περισσότερους από διακόσιους κορυφαίους σεφ, σομελιέ και γευσιγνώστες, μέλη των πλέον αναγνωρισμένων ακαδημιών και συνδέσμων της Ευρώπης.